Onze topmerken

Kalveropfok

U streeft naar een gezonde en efficiënte kalveropfok en wilt nog beter worden?

Dan willen we graag met u van gedachten wisselen.

Om u goed te helpen om de kalveropfok te optimaliseren werken wij samen met Holm&Laue.

Slimmer voeren

Slimmer voeren met een voeraanschuifrobot staat niet alléén voor werk uit handen nemen. Het staat ook voor een betere energiebalans van de dieren. En voor meer rust en regelmaat in de stal. Door slimmer te voeren, zorg je voor een gezondere veestapel en een verbetering van het dierenwelzijn. Ontdek de voordelen van de aanschuifrobot van JOZ.

Efficienter mesten

Laat maar schuiven!

Of het nu gaat om melkvee, vleesvee, varkens, kippen of paarden, voor elke stal is een breed scala aan mestschuiven beschikbaar. Wij leveren schuiven voor rooster-vloeren en dichte vloeren, drijfmest, vaste mest, mest met zand en iedere denkbare combinatie. Of u nu een stal voor 30 koeien heeft of voor 3000 koeien; onze schuiven houden hem perfect schoon. Iedere veehouderij is uniek en vraagt een mestafvoersysteem, dat past binnen de bouwkundige mogelijkheden van de stal en de financieringscapaciteit van het bedrijf. En een systeem dat voldoet aan de eisen van de overheid.

Mest scheiden

Met de producten van JOZ schuiven we de mest in de kelder, of op de mesthoop. En dan?

Laten we voorop stellen dat dierlijke mest vooral een waardevolle meststof is, die bijdraagt aan gezond bodemleven en zorgt dat gewassen kunnen groeien.

Maar naast mest uitrijden op het land, of afzetten naar een mestverwerker, zijn er meer mogelijkheden om de mest zinvol aan te wenden.